Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sevap kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en kebir avantajı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar mesleklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan yangın kapısı mukavemetlidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı antipatik sıcak yangın contası.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail Yangın Çıkış Kapısı levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından emin olunmalıdır.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana işlem adımları çoklukla şunları içerir:

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma vadiından kâr olmak amacı ile yapılan, en çokça 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına ilişkilı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine yangın kapısı sahip kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın yükselmekı, 60 an yangına dayanım süresine ehil bir bapnın ederından elan yüksektir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page